В Україні виявили новий, український штам COVID! Він особливо небезпечний: викликає стійку нудоту

 

В Україні виявили новий, український штам COVID! Він особливо небезпечний: викликає стійку нудоту


В Україні виявили новий, український штам COVID! Він особливо небезпечний: викликає стійку нудоту при перегляді новин, активне блювання, перемішане з щедрою українською лайкою та гострими побажаннями які завжди починаються словами:« А щоб Вам, кляті щури та й …»


На другий день хвороби, заражені просто маніакально ненавидять владу, а при наближенні до її представників, регочачи, кидають їм під ноги маски, шмаркають і плюють прямо у обличчя нардепам, - причому, якимось дивним зеленим слизом усе заляпують! Також, хворі складають живі ланцюги країною, вимагають вакцинації українською піснею, українською культурою єднаються у ватаги й, беручи у руки вила, тухлі яйця, жваво поспішають до Києва. 


Головний лікар країни, Степашкін, дуже занепокоєний ситуацією, вважає, що це справжній «Зомбіапокаліпсис», а розповсюдником хвороби є українське сало, його хворі навіжено поїдають, іменуючи зарізану свиню не інакше як «пане головнокомандуючий».

«Дуже прошу при найменших ознаках хвороби, а саме: неповага до влади, любов до українського фольклору, і блювота від новин, ні у якому разі не усамітнюватися… Бо такі випадки хвороби відзначаються особливою гостротою – люди починають складати план Нової Коліївщини, відчувають у собі дух Богдана Хмельницького, чекають на нового Олексу Довбуша і готуються до Державного Перевороту, під гаслом «УКРАЇНА – ЗЕМЛЯ лише для УКРАЇНЦІВ!»


Тож отакі справи… Відомі Інфекціоністи Світу вивчили ситуацію та розводять руками, вважаючи стан безнадійним не тільки для влади України, а й Світу…


Предстаники ВООЗ – загалом не наважується щось коментувати. Та й вони нині заняті іншими, більш важливими питаннями – готуються у Марсіанську експедицію з метою «Вилікувати марсіанське населення від Холерної свинки…».




Коментарі